NYHEDSBREV

Generalforsamling, Løgfrø tur og naturpleje i Holmegårds Mose

Søren

Kære aktive medlemmer.


Mange af jer er bekendt med at der i lørdags
(d. 26-05-2022) var generalforsamling i foreningen. I får derfor en kort opdatering på dagen der gik.
Vi var som i nok kan se i terrariet Vissenbjergs lokaler. Det er altid en fornøjelse.
Tak først og fremmest til Terrariet for at udlåne lokaler. Dernæst tak til de fremmødte.

I år talte vi 16 inklusiv bestyrelsen. Ikke ligefrem et bragende fremmøde, men tak til dem der var til stede. Nogle af jer ved også at undertegnede var på valg til formandsposten. En post jeg blev valgt til og derfor overtager efter Christian Raavig der har siddet som formand gennem de sidste 3 år. Christian kan på mange måder tage æren for mit engagement i foreningen. Jeg meldte mig ind igen for ca. 3 år siden fordi jeg fornemmede, at der skete noget i foreningen igen efter nogle års fravær som medlem. Jeg synes derfor jeg ville give dig min ydmyge tak Christian for dit engagement i foreningen. Og tak fordi du er med til at bidrage fremadrettet til at vi bibeholder den kontinuitet foreningen har brug for ved et skifte af formand ved at forblive i bestyrelsen. Nok har du ønsket at fratræde posten i en længere periode, men jeg er dig meget taknemlig for at du blev.

Tryk på knappen for at se
referartet samt regnskab

Christian og jeg har det seneste år fungeret som et team med det formål at jeg skulle stille op som formand i år. Jeg håber i alle vil være med til at takke Christian for hans tid som formand. Han har i den grad påbegyndt en proces i foreningen som ikke har været let. Nu skal vi blot fortsætte arbejdet og komme i mål. Jeg vil i samme forbindelse bruge lejligheden til at præsentere min vision for foreningen i det kommende år. Jeg håber i høj grad på vi kan følge vores spor der er blevet påbegyndt i de forgangne år. Jeg mener vi er på rette vej. Vi er først og fremmest blevet mere digitale, hvilket for nogen har virket skræmmende og for andre som en befrielse.
Jeg håber på flere vil gå ind og gentegne deres medlemskaber. Jeg håber jeg kan være med til at give jer medlemmer overblik over vores arbejde og vores proces igennem små korte videoer, også selvom jeg hader det.
Vi skal have mere gang i vores post Corona aktiviteter, allerede nu er der planlagt en række ekskursioner, foredrag og et sommer symposium.

Jeg håber i vil gå ind og deltage. Foreningen har brug for jer! Vi har behov for at I også aktivt involverer jer i vores aktiviteter, melder jer på vores arbejdsgrupper og møder op til vores arrangementer.

Der er lagt et referat fra generalforsamlingen på hjemmesiden. Med håbet om et rigtig fedt år vil jeg gerne sige tak igen for tilliden til at lade mig træde ind som formand i foreningen.

/Søren Nøhr Tang


bestyrelsen 2022
Den nye bestyrelse

Løgfrø tur

Kære medlemmer!
Tiden er ved at være moden til at vi endnu en gang skal vende næsen mod det nordjyske!

D. 8/4-2022 kl 19.00
Lille Østergaard Økologi, Amborgvej 56, 9700 Brønderslev.

Vi skal have hydrofonerne i vandet og vi skal lytte efter Løgfrø og hvis vi er heldige se en enkelt eller to, det bliver enestående!


Læs mere

275978593_5079598572097259_289778659948977041_n

Naturpleje i Holmegårds Mose

Af: Christian Raavig

Kære NHF-medlemmer
Endnu engang er det tid til naturpleje I Holmegårds Mose.
Vi har haft tradition for at være repræsenteret og give en hånd med. Så …

Læs mere
Naturpleje i Holmegårds Mose

Foredrag Randers Regnskov

Af: Claus Wandborg

Så kan i godt finde kalenderen og blyanten frem. Der er nemlig lige blevet landet en aftale om et yderst spændende foredrag.Hvornår?Lørdag den 23 april 2022 i skoletjenesten i Randers Regnskov.Hvad skal der ske?Asser vil fortælle om turen til Bigai i Ecuador, som Randers Regnskov også arbejder med.Der er fokus på padder og krybdyr, men mon ikke at vi også …

Læs mere

INVITATION TIL SOMMER SYMPOSIUM

Af: Christian Raavig

Kære medlemmer, samarbejdspartnere og krybdyrsfolk! I anledningen af sommeren, og den alt for lange nedlukning inviteresI hermed til en dag med masser af ny viden og socialt samvær. Derfor indbydes I til et minisymposium den 27. august 2022 kl. 10.50 i Vissenbjerg.Foredragene kommer til at foregå i lokaler udlånt af kirken, lige ved siden af Terrariet Vissenbjerg. Adressen er: Vestergade …

Læs mere
INVITATION TIL SOMMER SYMPOSIUM
Email Marketing Powered by MailPoet