Krybdyrsiden har alt i udstyr og tilbehør til krybdyr og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg krybdyrsiden

HPReptiles har et stort udvalg af foder samt tilbehør til Krybdyr, Fisk, Hunde & Katte og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg HPReptiles

Terrariet er en fantastisk zoologisk have med en af Skandinaviens største krybdyrs samlinger. NHF støtter Terrariets bevaringsarbejde i en årlig donation på 2500kr, mens terrariet årligt ligger lokaler til NHFs generalforsamling. Terrariet giver også vores medlemmer gratis entre om mandagen samt 20% rabat resten af ugen.

Besøg Terrariet

Randers Regnskov er en af landets største og mest prominente zoologiske haver. NHF og Randers Regnskov har et langt samarbejde som kommer til udtryk for vores medlemmer i form af en rabat på 20% ved entre.

Besøg Randers Regnskov

Sydsjælland reptilmesse arrangere messer i Næstved, Århus og Vejle. Messerne er for krybdyr hobbyen og alt omkring den, du vil finde krybdyr, udstyr, padder, invertebrater og en dag fuld af oplevelser ved et hver besøg. Sydsjælland reptilmesse støtter blandt andet NHF med en rabat på entre til deres messer, med en entre pris på 25kr. 

Besøg Sydsjællands Reptilmesse
Besøg Zooniverse

ZOONIVERSE har udstyr til krybdyr og merchandise til krybdyrsejeren. Du får 10% på dine ordrer ved ZOONIVERSE, som NHF medlem. 

Fodergrossisten levere har mad til alle tænkelige dyr, fra elefanter til gekkoer. Som NHF medlem for du 10% rabat på alle vare på nær fodersække (katte og hundefoder) og tilkøb til fragt (flamingokasse med tøris ect.) på ordre op til 749,95 kr.

Besøg Fodergrossisten

ReptilMesser.com arrangere messer i Hedensted og Rødovre, hvor du kan komme helt tæt på og opleve et væld af eksotiske dyr. ReptilMesser.com støtter NHF i form af støtte til formidling til deres messer. 

Besøg Reptil messer

Beth Fledelius blev uddannet dyrlæge i 2003 og er indehaver af Krybdyrdoktor, som er en klinik for krybdyr og andre eksotiske dyr. Derudover er hun tilsynsførende dyrlæge for Vissenbjerg Terrarium og er tilknyttet forskellige andre zoologiske haver i ind- og udland som freelance dyrlæge for krybdyr. Som medlem får du 20% på konsultationsprisen

Besøg krybdyr doktoren

Friluftsland er en Specialforretning med stort S. Specialiseret i udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler, sportssandaler osv.  Friluftsland arbejder under filosofi: Godt udstyr giver bedre oplevelser. Med deres personale kan du finde alt det du har brug til dine felt ture, hjulpet på vej af en 10% medlemsrabat. 

Besøg Friluftsland

Friluft.dk er en webshop, der har til det aktive outdoor-liv. Så uanset om du mangler ekspeditionsudstyr, sovegrej, vandresko eller noget helt fjerde, har de det, du leder efter.
Som medlem af Nordisk Herpetologisk Forening får du 10 % rabat på dine køb hos https://friluft.dk/, så du aldrig behøver at gå ned på udstyr, når du skal i felten.

Besøg Friluft.dk

Dyreverdenen har ud over en fysisk butik i Herfølge, en webshop med stort udvalg af vare til alle kæledyr. De har selvfølgelig det nødvendige til din terrarie hobby i form af foder, terrarier og udstyr, men derudover har de også til hund, kat, gnavere, fugle og fisk, til hvis din hobby strækker sig over mere end en dyregruppe. 
Som medlem af Nordisk Herpetologisk Forening får du 10 % rabat på dine køb hos Dyreverdenen, så du altid kan få det du har behov for til alle dine kæledyr.

Besøg Dyreverdenen