Uanset om du er avler, har et enkelt dyr eller kun går op i feltherpetologi og ikke har dyr derhjemme, så er vi foreningen for dig

Årsmedlemsskab

200,00kr. / year

Årsmedlemsskab af Nordisk Herpetologisk Forening, som inkluderer muligheden for at deltage i arrangementer, feltture og udflugter, adgang til vores online arkiv og nye artikler, fordele ved vores mange samarbejdspartnere og meget mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i NHF

Category: Tags: ,
Read more

 

Hvad laver NHF?

Foreningen udgiver artikler skrevet af medlemmerne selv. Indholdet kan f.eks. være om hold og opdræt, observationer af dyrene i naturen eller tips til optimering af terrariehold. Derudover bliver der jævnligt afholdt medlemsmøder med foredrag, ekskursioner og andre aktiviteter rundt omkring i landet. En del af disse aktiviteter arrangeres af vores lokale interessegrupper. Arrangementer kan findes på her og på NHF’s facebook gruppe. Der er udover hjemmesiden, et forum, hvor du kan stilles spørgsmål og få svar fra medlemmerne. Forummet indeholder også en sektion med privat køb og salg. I denne hobby kan man mødes, lære nye at kende, få venner og dele sin begejstring, få idéer mm. Aktiviteterne kan enten foregå i selve foreningen, facebook eller på forum.

Medlemsfordele

Vi har en ambition om en stærk forening og dette opnås igennem et stærkt bagland af betalende medlemmer. Dog skal NHF ikke ses som en lukket klub. Alle er velkommen på vores forum og facebookgruppe og vi ønsker at gøre dele af vores arkiv åbent for alle, men der er stadig fordele forbeholdt vores medlemmere. 

Medlemmer kan deltage ved NHF begivenheder, har stemmeret til generalforsamlingen, har fuld adgang i arkivet til de nyeste artikler så snart de udgives og har en række af medlemsrabatter ved vores samarbejdspartnere. 

Rabatter

Som medlem af NHF får du gode fordele ved vores mangesamarbejdspartnere

10% Hos Krybdyrsiden.dk

 

Besøg krybdyrsiden

20% på entré til Randers Regnskov

 

Besøg Randers Regnskov

10% hos HPReptiles.dk

 

Besøg HPreptiles

20% på entré til Terrariet Vissenbjerg samt fri entré på mandage

 

Besøg Terrariet Vissenbjerg

10% på udvalgte vare ved Fodergrossisten

 

Besøg Fodergrossisten

20 % på konsultation hos Krybdyrdoktor

Besøg Krybdyr doktoren

10% hos ZOONIVERSE.dk

 

Besøg ZOONIVERSE

10% Friluft.dk

 

Besøg Friluft.dk