Søren Nøhr Tang
Formand

Jeg er uddannet biolog med flere års professionel erfaring i eftersøgning af danske arter af padder både konventionelt og gennem nyere teknikker såsom miljøDNA. Jeg holder og opdrætter flere arter af gekkoer, primært fra Ny Kaledonien. Mit virke i NHF består af, at være ansvarlig for interessegrupper, samarbejdspartnere samt planlægning og afholdelse af lokalarrangementer.

Claus Wandborg
Næstformand

Jeg blev introduceret til krybdyr I 2016, I forbindelse med min uddannelse til dyrepasser. En hvilket jeg også arbejder med til dagligt, på Århus Universitet. Udover det har jeg en lille brolægger virksomhed. Privat holder jeg meget af australske skinker og slanger. Men holder også mange invertebrater, af forskellig art. I NHF har jeg mange hatte, idet jeg hjælper til hvor det er nødvendigt.

Lisa Steen
Kasserer

Jeg var så heldig at blive introduceret til hobbyen for små 20 år siden og kort derefter “flyttede” den første leopardgekko og landskildpadde ind. Disse 2 arter (+farvefrøer) er stadig mine favoritter. Jeg har i mange år været aktiv i den lokale interessegruppe, som messe ansvarlig for jylland og i hovedbestyrelsen. Jeg er kasseren her i bestyrelsen.

Christian Raavig
Bestyrelsesmedlem

Jeg har været medlem af NHF siden jeg var 12år med enkelte års pause.
NHF har altid været et vigtigt fælleskab for mig. Min interesse for herpetologien spænder bredt, dog har nogle af mine store kærligheder har altid været varaner og gekkoer samt feltherpetologien.

Valdemar Egelund Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er biolog og skrev min masters afhandling om gekkoer hvor min største interesse indenfor hobbyen også ligger. Nogen vil nok kende mig igennem mine billeder af krybdyr fra mine feltture. Siden 2010 har jeg fulgt med på sidelinjen af NHF og blev først medlem i 2019. Mit hovedansvar i bestyrelsen er hjemmesiden og vores sociale medier.

Heidi Meldgaard Jensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er uddannet dyrepasser med speciale i forsøg og har været i branchen siden 1996. Det var først da jeg startede på zoofysiologi på Århus Universitet i 2007, at jeg fik hænderne fulde af krybdyr, det var også her jeg blev introduceret for NHF med deres interesseforening som holdt til på Århus Universitet. Det har holdt ved lige siden. Privat holder jeg skink, springedderkopper, bænkebidere og frøer. Men der er slet ingen tvivl om min største passion er skorpioner. Jeg har været en aktiv del af exotiske insekter i mange år, indtil den forening lukkede.

Peter Jensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er til daglig blikkenslager. Jeg holder og/eller opdrætter farvefrøer, tudser, klokkefrøer, sumpskildpadder og lidt krybdyr! Førhen har jeg holdt og opdrættet tropefugle/papegøjer! Jeg interesserer mig for de mange forskellige naturtyper, samt beskyttelse og genudsætningsprojekter fra hele verden. I bestyrelsen vil jeg blandt andet arbejde med forholdet til andre dyreforeninger og dyreorganisationer.

Jan Dahl Sørensen
Suppleant

Jeg blev medlem af NHF ca. 1984, da jeg havde købt en russisk landskildpadde til 12 kr. i den lokale dyrehandel. Det ” glemte ” jeg lige at fortælle mine forældre, men som bekendt er det nemmere at få tilgivelse end tilladelse. I dag har jeg bl.a. landskildpadder, slanger, klokkefrøer, kronegekko, kakerlakker og fugleedderkopper. Igennem flere år har jeg været med på de jyske messer, samt forskellige præsentationer af NHF i forbindelse med bl.a. åbent hus hos dyreinternatet i Tranbjerg, og slangeskind og gåsehud på Naturhistorisk museum. Når tiden tillader det tager jeg gerne ud i naturen.

Hans Viborg
Suppleant

Jeg har, så længe jeg kan huske, været fascineret af padder og især krybdyr, og i 1992 blev jeg medlem af NHF. Gennem min uddannelse og senere arbejde på Naturhistorisk Museum har jeg beskæftiget mig med forskellige aspekter omkring vores hjemlige arter af padder og krybdyr, både uddøde og nulevende. Privat interesserer jeg mig mest for øgler.