Christian Raavig
Formand

Jeg har været medlem af NHF siden jeg var 12år med enkelte års pause.
NHF har altid været et vigtigt fælleskab for mig. Min interesse for herpetologien spænder bredt, dog har nogle af mine store kærligheder har altid været varaner og gekkoer samt feltherpetologien. Jeg er i dag formand for NHF, det er jeg fordi jeg mener at hobbyen har brug for NHF.

Søren Nøhr Thomsen
Næstformand

Jeg er uddannet biolog med flere års professionel erfaring i eftersøgning af danske arter af padder både konventionelt og gennem nyere teknikker såsom miljøDNA. Jeg holder og opdrætter flere arter af gekkoer, primært fra Ny Kaledonien. Mit virke i NHF består af, at være ansvarlig for interessegrupper, samarbejdspartnere samt planlægning og afholdelse af lokalarrangementer.

Lisa Steen
Kasserer

Jeg var så heldig at blive introduceret til hobbyen for små 20 år siden og kort derefter “flyttede” den første leopardgekko og landskildpadde ind. Disse 2 arter (+farvefrøer) er stadig mine favoritter. Jeg har i mange år været aktiv i den lokale interessegruppe, som messe ansvarlig for jylland og i hovedbestyrelsen. Jeg er kasseren her i bestyrelsen.

Claus Wandborg
Bestyrelsesmedlem

Jeg blev introduceret til krybdyr I 2016, I forbindelse med min uddannelse til dyrepasser. En hvilket jeg også arbejder med til dagligt, på Århus Universitet. Udover det har jeg en lille brolægger virksomhed. Privat holder jeg meget af australske skinker og slanger. Men holder også mange invertebrater, af forskellig art. I NHF har jeg mange hatte, idet jeg hjælper til hvor det er nødvendigt.

Valdemar Egelund Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er biolog og skrev min masters afhandling om gekkoer hvor min største interesse indenfor hobbyen også ligger. Nogen vil nok kende mig igennem mine billeder af krybdyr fra mine feltture. Siden 2010 har jeg fulgt med på sidelinjen af NHF og blev først medlem i 2019. Mit hovedansvar i bestyrelsen er hjemmesiden og vores sociale medier.

Asbjørn Ejlersen
Bestyrelsesmedlem

Jeg har holdt forskellige typer af dyr siden midt 70erne. Det har primært været opdræt der har haft mit fokus. Dette førte til job i henholdsvis Aalborg Zoo, Randers Regnskov og senest som underviser af Dyrepasserelev. Privat har jeg opdrættet forskellige øgler, slanger og frøer. I øjeblikket er det Kongepythoner jeg arbejder med.

Peter Jensen
Bestyrelsesmedlem

Jeg er til daglig blikkenslager. Jeg holder og/eller opdrætter farvefrøer, tudser, klokkefrøer, sumpskildpadder og lidt krybdyr! Førhen har jeg holdt og opdrættet tropefugle/papegøjer! Jeg interesserer mig for de mange forskellige naturtyper, samt beskyttelse og genudsætningsprojekter fra hele verden. I bestyrelsen vil jeg blandt andet arbejde med forholdet til andre dyreforeninger og dyreorganisationer.

Jan Dahl Sørensen
Suppleant

Jeg blev medlem af NHF ca. 1984, da jeg havde købt en russisk landskildpadde til 12 kr. i den lokale dyrehandel. Det ” glemte ” jeg lige at fortælle mine forældre, men som bekendt er det nemmere at få tilgivelse end tilladelse. I dag har jeg bl.a. landskildpadder, slanger, klokkefrøer, kronegekko, kakerlakker og fugleedderkopper. Igennem flere år har jeg været med på de jyske messer, samt forskellige præsentationer af NHF i forbindelse med bl.a. åbent hus hos dyreinternatet i Tranbjerg, og slangeskind og gåsehud på Naturhistorisk museum. Når tiden tillader det tager jeg gerne ud i naturen.

Jan Grathwohl
Suppleant

Har været medlem af NHF siden 1989 – og aktiv i bestyrelsen igennem flere perioder. Interesseret i herpetologi generelt, både terrariehobby og feltherpetologi interesserer mig. Jeg har holdt og opdrættet forskellige arter øgler, slanger, skildpadder og frøer. Redaktionen er pt mit primære ansvarsområde.