Krybdyrsiden har alt i udstyr og tilbehør til krybdyr og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg krybdyrsiden

Monis har krybdyrfoder, udstyr og meget mere, og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg monis

HPReptiles har et stort udvalg af foder samt tilbehør til Krybdyr, Fisk, Hunde & Katte og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg HPReptiles

Terrariet er en fantastisk zoologisk have med en af Skandinaviens største krybdyrs samlinger. NHF støtter Terrariets bevaringsarbejde i en årlig donation på 2500kr, mens terrariet årligt ligger lokaler til NHFs generalforsamling. Terrariet giver også vores medlemmer gratis entre om mandagen samt 20% rabat resten af ugen.

Ved entre skal medlemskort fremvise for at få medlems entre pris.

Besøg Terrariet

Randers Regnskov er en af landets største og mest prominente zoologiske haver. NHF og Randers Regnskov har et langt samarbejde som kommer til udtryk for vores medlemmer i form af en rabat på 20% ved entre.

Ved entre skal medlemskort fremvise for at få medlems entre pris.

Besøg Randers Regnskov

InsektOrame sælger dansk avlerede foder dyr som fårekyllinger, dubia-kakerlakker, melorme og zophobaslarver i høj kvalitet samt foder og tilbehør til insekterne og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

 

Besøg InsektOrama

Sydsjælland reptilmesse arrangere messer i Næstved, Århus og Vejle. Messerne er for krybdyr hobbyen og alt omkring den, du vil finde krybdyr, udstyr, padder, invertebrater og en dag fuld af oplevelser ved et hver besøg. Sydsjælland reptilmesse støtter blandt andet NHF med en rabat på entre til deres messer, med en entre pris på 25kr. 

Ved entre skal medlemskort fremvise for at få medlems entre pris.

Besøg Sydsjællands Reptilmesse
Besøg Zooniverse

ZOONIVERSE har udstyr til krybdyr og merchandise til krybdyrsejeren. Du får 10% på dine ordrer ved ZOONIVERSE, som NHF medlem. 

For at opnå rabatten skal du vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort.