Som medlem af NHF har du adgang til en række rabataftaler.
Disse aftaler dækker både forhandlere af diverse hobbyrelaterede artikler til oplevelser.

Dit medlemskort er ONLINE! Du finder dit medlemskort under ”min konto”
Med online medlemskort har du det altid tilgængeligt, om det er via telefon, tablet eller computer.
Du kan derfor både bruge det ved fysik fremmøde og online.
Ved onlinekøb med betalingskort vedhæfter du blot et link direkte til dit medlemskort ved at kopirer linket og sætte det ind i forbindelse med dit køb (din medlemsrabat kan ikke opnåes hvis du bruger mobilpay til betaling). Ved fysik fremmøde viser du blot dit medlemskort fra eksempelvis din telefon.
Nedenfor finder du en liste over rabataftaler og hvordan du gør brug af disse.

Krybdyrsiden har alt i udstyr og tilbehør til krybdyr og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort. 

 

Besøg krybdyrsiden

HPReptiles har et stort udvalg af foder samt tilbehør til Krybdyr, Fisk, Hunde & Katte og støtter NHF igennem en 10% rabat på deres webshop for alle medlemmer. 

For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort. 

 

Besøg HPReptiles

Terrariet er en fantastisk zoologisk have med en af Skandinaviens største krybdyrs samlinger. NHF støtter Terrariets bevaringsarbejde i en årlig donation på 2500kr, mens terrariet årligt ligger lokaler til NHFs generalforsamling. Terrariet giver også vores medlemmer gratis entre om mandagen samt 20% rabat resten af ugen.

Ved entre skal medlemskort fremvises for at få medlems entré pris.

Besøg Terrariet

Randers Regnskov er en af landets største og mest prominente zoologiske haver. NHF og Randers Regnskov har et langt samarbejde som kommer til udtryk for vores medlemmer i form af en rabat på 20% ved entre.

Ved entre skal medlemskort fremvise for at få medlems entré pris.

Besøg Randers Regnskov

Sydsjælland reptilmesse arrangere messer i Næstved, Århus og Vejle. Messerne er for krybdyr hobbyen og alt omkring den, du vil finde krybdyr, udstyr, padder, invertebrater og en dag fuld af oplevelser ved et hver besøg. Sydsjælland reptilmesse støtter blandt andet NHF med en rabat på entre til deres messer, med en entre pris på 25kr. 

Ved entre skal medlemskort fremvise for at få medlems entré pris.

Besøg Sydsjællands Reptilmesse

ZOONIVERSE har udstyr til krybdyr og merchandise til krybdyrsejeren. Du får 10% på dine ordrer ved ZOONIVERSE, som NHF medlem. 

For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort. 

 

Besøg Zooniverse

Friluftsland har alt du har behov for i felt udstyr til både den korte felt tur eller den helt store ekspedition; om det er felttøj, telte, kogegrej eller mere. 

Friluftsland giver 10% rabat på ikke allerede nedsatte vare både på webshoppen og i fysiske butikker.  

For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort/vise det på din telefon i butikken og bruge rabat koden “Grønbroget tudse”. 

 

Besøg Friluftsland

Friluft.dk er en webshop, der har til det aktive outdoor-liv. Så uanset om du mangler ekspeditionsudstyr, sovegrej, vandresko eller noget helt fjerde, har de det, du leder efter.
Som medlem af Nordisk Herpetologisk Forening får du 10 % rabat på dine køb hos https://friluft.dk/, så du aldrig behøver at gå ned på udstyr, når du skal i felten.
For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort og bruge rabatkoden NHF10.

Besøg Friluft.dk

Fodergrossisten levere har mad til alle tænkelige dyr, fra elefanter til gekkoer. Som NHF medlem for du 10% rabat på alle vare på nær foder i sæk (f.eks. katte og hundefoder) og tilkøb til fragt (flamingokasse med tøris ect.) på ordre op til 749,95 kr.

For at opnå rabatten skal du betale med betalingskort og vedlægge et link i ordrekommentaren til dit medlemskort. 

 

Besøg Fodergrossisten

Krybdyrdoktor, som indehaves af dyrlæge Beth Fledelius, er en dyreklinik for krybdyr og eksotiske dyr. Klinikken behandler årligt mere end 1.000 dyr.
Som NHF medlem får du 20% rabat på konsultationsprisen. For at opnå rabatten skal du fremvise dit digitale medlemskort og nævne, at du er medlem af NHF.

Besøg krybdyrdoktoren