Status

Status på bestyrelsens arbejde

Kære medlemmer.
Hermed en status på hvad bestyrelsen går og arbejder på.
Vi har som bekendt rettet henvendelse til CITES-kontoret vedrørende gebyret på udstedelsen af disse beviser, vi sendte dem en E-mail d. 2/9-2021 og har ikke hørt fra dem endnu.
Derudover har vi rettet henvendelse til Postnord, Fødevarestyrelsen og Transport ministeren omkring forsendelse af insekter d. 7/10-2021, dette er der flere der arbejder på, bl.a. Monis som har gjort et stort arbejde herfor.

Vi har ikke hørt tilbage fra Fødevarestyrelsen eller Transportministeren, men har haft flere samtaler med Postnord, som ikke mener det er nogen regler de har udstukket, men regler der er blevet dem pålagt.
Det er dog ikke noget vi har kunnet hverken bekræfte eller afkræfte, da det blev udtalt af en medarbejder i den ”almindelige” erhvervs afdeling, og ikke som sådan en der arbejde i deres juridiske afdeling, en afdeling som vi af ukendte årsager aldrig blev stillet igennem til, selvom vi bedte om det flere gange.
Postnord havde modtaget og læst vores mail, men vidste ikke hvad de skulle svare, hvorfor de helt undlod at gøre dette, og vi fik derfor først svar efter 3 telefon samtaler.

Messerne er som bekendt også i gang igen, og hvilken fryd.
Vi venter stadig på nogen leverancer til vores ”nye” messestand så indtil det hele er i hus, vil vi arbejde med hvad vi har, således der ikke skal investeres i noget midlertidigt som ender med ikke at blive brugt.
Vi er begyndt at åbne op for medlemsmøder rundt om i landet, og vi høre meget gerne fra medlemmer som har lyst til at stå for et sådant, bage en kage hertil, deltage eller har nogen ideer helt generelt til hvad de synes NHF mangler og hvad vi skal lave mere af.

Indtil videre har vi et medlemsmøde d. 4 November i Aalborg Zoo, der er oprettet begivenhed herom, og fra næste år har vi et sted mere til medlemsmøder, men mere om det senere.


Vi havde i sommers et opslag ude om at vi søgte skribenter til artikler.
Der kom en enkelt henvendelse herpå, og selvom vi selvfølgelig er glade for den, så vi gerne at der var flere – vi ved jo at der er masser medlemmer som arbejder med spændende dyr, lys, varme osv, som vi meget gerne vi have med i bladet.
Så hvis du ligger inde med noget du gerne vil dele, så tøv ikke, men meld dig gerne, vi skal nok assistere i det omfang det er nødvendigt med layout osv.

Såfremt i har nogen spørgsmål til bestyrelsen er vores mail altid åben.

Venligst bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *