Foredrag ved Tobias Wang om pythonslangernes fordøjelsessystem

Kære medlemmer.

Det er nu tid til at i pakker jeres tasker og slanger jer mod det Jyske for at høre et spændende foredrag af Tobias Wang. Det hele vil foregå d. 7 november 2020 kl. 11 og vil vare ca. 1,5 time med efterfølgende tid til spørgsmål og røverhistorier.

Tobias Wang er professor i zoofysiologi ved Aarhus Universitet. Det var også her, han blev uddannet som biolog i 1991, hvorefter han lavede PhD i Brasilien og USA, efterfulgt af forskellige ansættelser i USA, Canada og England. Allerede som stor dreng var Tobias medlem af NHF og han udlever stadig  den barnlige interesse for krybdyr gennem studier af krybdyrenes hjerte, blodkar, muskler og fordøjelsesorganer. Tobias er ledelsesresistent, afskyr new public management, og mener at klassiske akademiske værdier som god undervisning og forskning burde være en del af det moderne universitet.

Tobias kommer og fortæller os om pythonslangernes fordøjelsessystem. Det bliver let at “fordøje” og vi håber at mange møder op.

Tilmelding foregår på facebook på begivenheden og endnu engang opfordrer vi til, at man kun tilmelder sig såfremt, at man har tænkt sig at møde op.

Igen er det vigtigt at nævne, at vi selvfølgelig følger myndighedernes retningslinjer ift. COVID-19. Det betyder også at vi alt efter lokationen bliver nødt til, at udbyde et maks antal pladser til dette foredrag og at vi desværre må lave en prioritering der lyder på, at medlemmer af foreningen prioriteres ved fuldt hus.

De bedste hilsener

Bestyrelsen.

Tilmelding

En kommentar til “Foredrag ved Tobias Wang om pythonslangernes fordøjelsessystem

 1. Jan Dahl Sørensen siger:

  Kære allesammen .
  Dette spændende foredrag er desværre aflyst , pga. den aktuelle situation .
  Men i bliver ikke snydt , for det vil finde sted på et senere tidspunkt .

  Ligeledes har vi også valgt at aflyse julemødet i Vissenbjerg d. 21 november .

  Vi vil forsøge at lave nogle online tiltag i stedet for .

  Når det bliver muligt , vil NHF gerne inviterer indenfor i Aalborg zoo , med guidet rundvisning i reptilhuset .
  Pas godt på jer selv og hinanden i mellemtiden , så vi igen kan komme ud , og mødes rundt om i Danmark ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *