Glædelig jul

Kære NHF folk.

Det har igen i år, været et træls Corona år og selvom vi lige nåede at få en forsmag på ” de gamle dage” med messer og medlems møder, ser det nu ud til at vi igen skal væbne os med tålmodighed, og desværre ikke kan mødes i de konstellationer vi plejer.

Vi håber meget på at vi til næste år kan være fri for restriktioner, da vi allerede nu har planlagt et par arrangementer.
Vi vil gerne afsløre at der til August 2022, selvfølgelig såfremt Covid situationen tillader det, vil komme et sommer arrangement, med internationale og nationale foredragsholdere.
Disse er allerede booket til at komme, og efter foredragene vil der være mad, drikke og festlig omgang.
Vi håber meget på det kan lade sig gøre.

Vi vil gerne afsløre at det bliver nogen vanvittigt fede foredrag, med emner der er meget oppe i tiden.
Vi håber at rigtig mange af jer vil deltage, men mere herom senere.

Vi har også en general forsamling d. 26 marts kl 11 I Vissenbjerg Terrariet, hvor vi selvfølgelig også gerne ser at der kommer en masse mennesker.
Vi vil sørge for at holde os opdateret løbende, således vi kan agerer på retningslinjerne. Husk også at vi skal bruge jeres E-mails, således at vi kan forny jeres medlemskab!
Er du i tvivl om noget med dit medlemskab, eller om vi har din E-mail, så tøv ikke med at kontakte en fra bestyrelsen, eller skrive os en mail på nhf@nhf.dk, så tjekker vi det.

Slutteligt, vil vi i bestyrelsen gerne sige alle jer medlemmer mange tak for i år, og ønske jer alle sammen en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Glade julehilsner
Den samlede bestyrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *